Prisförslag och presentation

70-årskalas i Tunisien!

 

 

VÄLKOMMEN TILL FANTASTISKA MARHABA CLUB 4*

Avstånd till strand: 0 m
Avstånd till närmaste butik: 50 m
Avstånd till centrum: 100 m

Med sin privata strand, flera pooler och massvis med aktiviteter, erbjuder hotellet något för alla målgrupper.
Det är kort sagt absolut inte bara barnen som kommer ha roligt, det bjuds nämligen på allt från kabaréshower till karaokekvällar på hotellets nöjesscen.
Vill man bara koppla av, kan man göra det på hotellets egen privata sandstrand som är utspridd med solstolar. De allra minsta tar man också väl hand om på hotellet – de har en egen liten vattenpark med flera rutschkanor och splashpark att roa sig i - detta utöver en lekplats, ett minidiskotek och flertalet aktiviteter som leds av hotellets underhållningsteam.

Er vistelse och resa
Vi har delat upp er i 5 st rum som vi säkerställer ligger i närheten av varandra
Ni kommer alla att bo i stora dubbelrum med en fantastisk havsutsikt - vilket är en gratis uppgradering som vi bjuder på.
Det ingår all inclusive i priset och vi bjuder er även på en privat taxi transfer till och från flygplatsen
Vi ser även fram emot att få hjälpa till med eventuella födelsedagsarrangemang som kan tänkas bli aktuellt - ni är då varmt välkomna att kontakta ansvarig på Detur som hjälper er på 0722737208.

Avresa från Arlanda:
30 Oktober
Hemresa från Tunisien: 06 November

Pris för hela sällskapet: 167.500 sek

Följande är inkluderat i resans pris:
*Flyg / *Incheckat bagage (20kg vardera)  *Privat taxitransfer till och från hotellet / *Boende på 4* Marhaba Club i 5 st dubbelrum med havsutsikt / *All inclusive / *Personlig kontakt innan och under hela er vistelse med ett direktnummer till kontaktperson
​​​​
​​​​

 

KORT OM SOUSSE

Kort områdesbeskrivning

I Sousse som är Tunisiens tredje största stad kan du känna suset ända sedan 900-talet f.Kr. då staden grundades av folkslaget fenicierna.
Sousse är lite av en kontrasternas stad där myllret av försäljare på gator och torg och prutande köpare i Medinan ger en stark antydan om att du verkligen befinner dig i hjärtat av Tunisien.
Samtidigt tittar ut över bukten och ser stränderna i ögonvrån med solbadare och turister från världens alla hörn som snorklar och leker vid strandkanten.

Stränder
Här finner ni några av medelhavets bästa stränder. De kristallklara blå vågorna och den vackra, finkorniga sanden gör Sousses stränder till ett av de mest populära turistmålen. Många av stränderna är idealiska platser för en familjepicknick.

Nattliv
Sousse är en av Tunisiens få städer med ett livligt nattliv (men mest under högsäsong) - det mesta är samlat kring strandpromenaden
 

 


PRAKTISK INFORMATION OCH TIPS


*Flygbolag och avreseorter: Direktflyg med Nouvelair från Arlanda 
*Flygtid: 3 timmar och 55 minuter från Arlanda
*Flygplats: Tunis-Carthage Airport, Tunisien (TUN)
*Språk: Arabiska och franska 
*Befolkning: cirka 12.2 miljoner invånare 
*Valuta: I Tunisien betalar du med tunisisk dinar (TND). 1 SEK=0,33 TND. Kolla tex: Vaxla.nu för aktuella valutakurser.
*Dricks: Ca 10 % brukar ges
*Elektricitet: 230 V. Ingen adapter behövs Det kan dock vara värt att veta att svenska stickkontakter ibland krånglar och om så är fallet brukar hotellen låna ut en eladapter


 
 

Följ oss på sociala medier 
Klarna Visa MasterCard Trustly
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 
© Detur 2024