Vi använder cookies och andra spårningstekniker för att förbättra din webbupplevelse på vår webbplats, för att visa dig personligt innehåll och riktade annonser, för att analysera vår webbplatstrafik och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att surfa på vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies och annan spårningsteknik. sök efter de nya erbjudandena.
 
 

Om det nya DeturOM DETUR

Detur är en del av Aventura Travel Group med verksamhet i Danmark, Finland, Island och nu även i Sverige. Bolaget etablerades av tidigare ägare och ledare från det stora och välkända resebolaget Bravo Tours i Danmark. Aventura Rejser är medlem i resegarantifonden i Danmark med nummer 3335.

MÅNGÅRIG BRANSCHERFARENHET

Med många års erfarenhet av att erbjuda marknadens bästa resor, är vi stolta över att kunna presentera ett fantastiskt utbud av resor. Med vår nya och toppmoderna platform och med vårt stora kontaktnät i resebranschen - hittar vi enkelt de bästa och mest prisvärda paketresorna på marknaden.

300 FLYGBOLAG - 2 MILJONER HOTELLBÄDDAR

Vår nya databas har tillgång till över 300 flygbolag och över 2 miljoner bäddar - givetvis på alla de populäraste -men även på de lite mer udda och i vissa fall helt okända destinationerna i världen. Med denna databas öppnas  världen upp för oss och därmed även för er. Detta ger oss helt fantastiska möjligheter och en helt oslagbar flexilitét, där vi kan gå från en idé till lansering av en helt ny destination inom ett par dagar.

SPECIALISTER PÅ SKRÄDDARSYDDA GRUPPRESOR

Ett av våra nya fokusområden är gruppresor, där vi har en mångårig erfarenhet av att hantera resor för både små och stora grupper, bestående av privatpersoner, föreningar, lag och företag. Vi kan rekordsnabbt skräddarsy en gruppresa där i princip bara fantastin sätter gränserna - oavsett om ni redan har en färdig idé om hur er resa ska se ut - eller om ni vill att vi kommer med förslag utefter era önskemål, intressen och behov.

Copyright © Detur 2023