About DeturOM DET NYA DETUR

Detur är en del av Aventura Travel Group med verksamhet i Danmark, Finland, Island och nu även i Sverige. Bolaget etablerades av tidigare ägare och chefer från det stora och välkända resebolaget Bravo Tours i Danmark (även känt som Solresor i Sverige). 

MÅNGÅRIG BRANSCHERFARENHET

Med decenniers erfarenhet av att erbjuda marknadens bästa produkter, är vi stolta över att kunna presentera ett fantastiskt utbud av resor. Med vår nya och toppmoderna platform och med vårt stora kontaktnät i resebranschen - hittar vi enkelt de bästa och mest prisvärda paketresorna på marknaden.

300 FLYGBOLAG - 2 MILJONER HOTELLBÄDDAR

Vår nya databas har tillgång till över 300 flygbolag och över 2 miljoner bäddar - givetvis på alla de populäraste -men även på de lite mer udda och i vissa fall helt okända destinationerna i världen. Med denna databas öppnas  hela världen upp för oss och därmed även för er. Detta ger oss helt fantastiska möjligheter och en helt oslagbar flexilitét, där vi kan gå från en idé till lansering av en helt ny destination inom ett par dagar.

SPECIALISTER PÅ SKRÄDDARSYDDA GRUPPRESOR

Ett av våra expertisområden är gruppresor - där vi gärna hjälper till med arrangemang av både små och stora grupper, Grupper bestående av privatpersoner, föreningar, lag och företag. Vi kan rekordsnabbt skräddarsy en gruppresa där i princip bara fantastin sätter gränserna. Oavsett om ni redan har en idé om hur er resa ska se ut - eller om ni vill att vi kommer med input och förslag utefter era önskemål, intressen och behov, kan vi lösa i princip vad som helst.


 
 

Följ oss på sociala medier 
Klarna Visa MasterCard Trustly
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 
© Detur 2023