Vi använder cookies och andra spårningstekniker för att förbättra din webbupplevelse på vår webbplats, för att visa dig personligt innehåll och riktade annonser, för att analysera vår webbplatstrafik och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att surfa på vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies och annan spårningsteknik. sök efter de nya erbjudandena.
 
 

Mer om det nya Detur


TRYGGHETSPAKETET - RESEGARANTIFONDEN - PENGARNA TILLBAKA

När du reser med nya Detur är du i trygga händer. Utöver vår mångåriga erfarenhet är vi självklart medlemmar i resegarantifonden. Resegaranti innebär att du som resenärer får kompensation från resegarantifonden om din resa ställs in eller avbryts på grund av att den som arrangerade paketresan eller förmedlade det sammanlänkade researrangemanget har gått i konkurs.
 

 

FLEXIBLA RESLÄNGDER OCH REGELBUNDEN LANSERING AV NYA, SPÄNNANDE OCH UNIKA RESMÅL

Oavsett om du bara vill åka på en sol och badsemester över helgen eller om du vill vara borta en hel månad – erbjuder vi på det nya Detur, en nästintill helt obegränsad flexibilitet.
Vi kommer även att lägga stor fokus på att regelbundet lansera helt nya och spännande destinationer - där bland några som aldrig tidigare skådats på den svenska marknaden.
Copyright © Detur 2023