Vi använder cookies och andra spårningstekniker för att förbättra din webbupplevelse på vår webbplats, för att visa dig personligt innehåll och riktade annonser, för att analysera vår webbplatstrafik och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att surfa på vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies och annan spårningsteknik. sök efter de nya erbjudandena.
 
 

  ENGLAND-ESSEXUTVALDA HOTELL


Seven Boutique Hotel 4*+

Southend-on-Sea

Superlyxigt Boutique hotell, på bästa läget, precis vid världens längsta pir och Adventure island

 

LÄS MER


Red Lion Hotel 3*

Colchester

Vågar du bo på Storbritanniens mest hemsökta pub?


 

LÄS MER


Holiday inn Express Cambridge 3*

Cambridge

Bo på bästa läge i historiska Cambridge


 

LÄS MER


CAMBRIDGE OCH ESSEX-OMRÅDET


 

Kort om våra hotell-områden


Cambridge
 
Upplev Cambridge, en pittoresk stad med en rik historia och en livlig kultur. Cambridge är mest känd för sitt prestigefyllda universitet som är det tredje äldsta överlevande universitetet i världen - men det finns så mycket mer att utforska. Ta en promenad genom de charmiga gatorna och låt dig imponeras av stadens många historiska sevärdheter. Varför inte åka med en guidad "punting" båt utflykt runt om Cambridge University.
Med otaliga museer, gallerier och restauranger finns det något för varje smak. Följ med och upptäck något nytt och spännande i denna charmiga stad.

Colchester
Välkommen till Colchester, den äldsta dokumenterade staden i Storbritannien. Colchester är en historisk juvel belägen i hjärtat av Essex. Upptäck stadens rika historia genom att utforska ruinerna av de romerska murarna, de fantastiska normandiska slottet eller besök Colchester Castle Museum. Med massor av affärer, restauranger och kaféer att välja mellan. I Colchester får du den äkta engelska by-känslan och det finns alltid något att hitta på i staden.

Southend-On-Sea
Southend-on-Sea, en badort med en avslappnad och vänlig atmosfär. Southend-on-Sea har förrutom den längsta järnpiren i världen - även mil efter mil av sandstränder, perfekt för en avkopplande dag i solen. Åk med på den charmiga viktorianska pir tåget, spendera en dag på nöjesparken eller njut av färsk skaldjur på någon av de många härliga restaurangerna på strandpromenaden. Med en rad festivaler och evenemang under året är det aldrig en tråkig stund i Southend-on-Sea.

 

 PRAKTISK INFORMATION OCH TIPS


*Flygbolag och avreseorter: Direktflyg med Ryanair från Arlanda,Landvetter och Kastrup
*Flygtid:  cirka 2 tim från Köpenhamn och Göteborg, 2 tim.30 min från Stockholm
*Flygplats: Stansted Airport (STN)
*Språk: Engelska 
*Befolkning: cirka 56miljoner invånare 
*Valuta: I England betalar du med Engelsk Pund (GBP). 1 PUND=13,8 SEK. Se tex: Vaxla.nu för aktuella valutakurser.
*Elektricitet: eluttagen i England är av brittisk standard (typ G) - adapter behövs

Copyright © Detur 2023