adsasdasdasdasbackup

Bokningsnummer {gwob_order_number}
 

{gwob_order_tourists_detur_se_html} {gwob_order_hotels_detur_se_html} {gwob_order_services_detur_se_html} {gwob_order_payment_detur_se_html}

Tack för din beställning!

VÄNLIGEN LÄS iGENOM NEDAN VIKTIG INFORMATION!


BETALNINGSINFORMATION
 

Eventuell slutbetalning görs via "BETALA NU" knappen, längst ned i denna billaga.
Obs att denna knapp kommer att synas, även om du har slutbetalt din resa.

När resan bokas med mindre än 42 dygn till avresa, eller när resans totalpris är under 2500 sek/person, ska hela resans pris betalas vid bokningstillfället. När det är mer än 42 dagar till resans avresedatum och resans totalpris överstiger 2500 sek/person, ska en deposition erläggas direkt vid bokningen. Depositionen är 2500 sek/person för charter och 60% av resans totalapris vid en dynamisk(reguljär) paketresebokning. Slutbetalning ska ske senast 42 dagar före avresa för charter och 60 dagar före för avresa för dynamiska paketresor.


BILJETTINFORMATION
 

Denna bokningsbekräftelse fungerar också som en resebiljett. Skriv ut dessa och ta dem med dig för att checka in (på charters är detta dokunent din biljett för både flyg, transfer och hotell) . Vi skickar fortfarande separata flygbiljetter för paketresor med reguljärflyg. Kontrollera att passageraruppgifterna, resedatumen, resmålet och flyg- och hotelluppgifterna som anges på biljetten är korrekta. Passagerarens namn (förnamn + efternamn) måste anges på biljetten exakt som de visas i passet.


ÄR DU OSÄKER PÅ OM DIN RESA ÄR EN REGULJÄR ELLER EN CHARTERRESA - VÄNLIGEN KONTAKTA OSS.


INCHECKNINGSINFORMATION


Vi uppmanar även alla gäster att checka in minst 2 timmar före avresa - incheckning stänger vanligtvis 1 timme före avresa på de allra flesta flygresor.

OBS att flygbolag som tex: WIZZAIR och RYANAIR kräver att man checkar in ONLINE 24 timmar före avresa för att undvika att betala en avgift på flygplatsen. OBS att detta gäller många fler flygbolag än WIZZAIR och RYANAIR - läs alla dokument och logga in på flygbolagets hemsida med flygbiljettnumret, där du kan kontrollera vad som gäller för din resa

För charterresor med Enterair, görs incheckningen alltid på flygplatsen

För charterresor med SAS, kan incheckning göras i förväg, för att säkra att man får sitta tillsammans - detta görs via ett separat bokningsnummer som ni får av oss några dagar efter att resan bokats (alt samma dag om resan bokas med mindre än 1 vecka till avresa).


ÖVRIG FLYG OCH HOTELLINFORMATION
 

Vi rekommenderar att du bokar specialbagage, sittplatser och andra tilläggstjänster som erbjuds av flygbolaget i förväg, om de är möjliga. Du hittar mer information och länkar på vår hemsida.

En Reguljär paketresa  genomförs på egen hand - dvs att Detur INTE kommer inte att ha någon personal på plats på flygplats eller hotell under resan.. Reguljära paketresor avser resor med reguljärflyg,, där vi (Detur) paketerar flyg+hotel och transfer med diverse flygbolag, hotell och lokala åkerier i vår enorma databas.

Observera att vissa tjänster på destinationer och hotell kan skilja sig från beskrivningen i början och slutet av turistsäsongen.
 


TRANSFERINFORMATION

Har du bokat TRANSFER får du på REGULJÄRA paketresor en separat TRANSFERVOUCHER där all information om din transfer finns med. Kontakta oss om du inte mottagit denna senast 7 dagar före avresa. Kort sagt så möter inte någon från Detur upp er på flygplatsen - utan det står oftast något helt annat på skylten, vilket er transfervoucher kommer att ha all info om.

Transfervoucher gäller på till alla reguljära paketresedestinationer UTOM TUNISIEN - där vi har en samarbetspartner som heter ROCKET-TRANSFERS som hanterar våra BUSSTRANSFERS - där ingen voucher behövs.

Privat transfer Taxi) kommer fortsatt att skickas ut i form av en transfer voucher - detta gäller även på charterresor för Taxi - men vi har alltid någon som möter upp våra gäster på charters.

Har du bokat en CHARTERRESA, möts ni som vanligt upp av någon med en Detur-skylt, samt vår lokala partners skylt på plats - här får ni ingen separat voucher utan använder detta dokument som biljett/bekräftelse.


RESEFÖRSÄKRING
 

Vi uppmanar alla passagerare att skaffa passagerar- och bagageförsäkring med tillräcklig avbokningsgaranti – kontrollera vad som ingår i kort och/eller hemförsäkring - du kan även köpa till Avbeställningsförsäkring inom 24 timmar efter din beställning, samt reseförsäkring fram till avresedagen - detta görs via nedan länkar och vår partner Gouda Reseförsäkring.


Reseförsäkring, översta länken är för personer 0-69 år.
KLICKA HÄR FÖR KÖP AV RESEFÖRSÄKRING 0-69ÅR (Pris baseras på destination och ålder - visas i länken)

Reseförsäkring, för 70+ år.
KLICKA HÄR FÖR KÖP AV RESEFÖRSÄKRING 70+ (Pris baseras på destination och ålder - visas i länken)

Avbeställningsförsäkring (obs måste köpas senast 24 timmar efter bokning av resan)
KLICKA HÄR FÖR KÖP AV AVBESTÄLLNINGSFÖRSÄKRING (Priset baseras på resans kostnad och räknas fram i länken)

Vi uppmärksammar dig på de tillval som ligger i webbshoppen - där Semestergarantin är superviktig för att få ta del av de moment som ofta saknas i din hemförsäkring. Egendomsskydd, kryssar du för detta tillval inkluderar du även stöld under sin semester.


PERSONDATA/GDPR
 

De personuppgifter som lämnas för denna resa kommer att överföras till partners och myndigheter som är relevanta för genomförandet och bokningen av resan i både EU/EES- och länder och regioner utanför dessa. Om du har några frågor om din resa hjälper våra resekonsulter dig gärna.


Din resebiljett är giltig så snart du gör slutbetalningen.


Detur Sverige

www.detur.se
Tel. 040-636 80 70
Vi följer de allmänna villkoren för paketresor, de allmänna villkoren för paketresor och Aventuras tilläggs- och specialvillkor. Regler och villkor finner du här: 
detur.se/sv/resevillkor Endast en flygresa i sig är inte en paketresa enligt lagen om paketresor eller lagen om kombinationer av resetjänster.

 
NYHETSBREV
MITT KONTO
FEEDBACK
 
 
Detur Sverige
Owned and operated by Aventurarejser Aps.
Bredgade 34, 7400 Herning
Tel. 040 636 8070
Kundservice
info@detur.se
 
Aventours Instagram Facebook
 

 
 
Klarna Visa MasterCard Trustly
Följ oss på sociala medier 
 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.
 
© Detur 2024