Your Webpage Title
 
 

Träningsresa till Hurghada!

Kristina Youssef

Kristina Youssef

 
Kristina Youssef

OM KRISTINA YOUSSEF


Kristina brinner för att främja hälsa och glädje genom träning, oavsett vilken nivå träningen hålls på. Lejonparten av Kristinas träning består av dansträning i en mix av Zumba och orientalisk dans och dabke. Vidare är Kristina en stjärna på att leda cirkelträningar och vara PT för större grupper. Kristina har genom åren också vidgat sin träningskunskap genom diverse utbildningar. Kristina har tex: en basutbildning inom Gymnastik, Soft och Dans, en PT-utbildning vid KUI, en coach-/mindfullnesutbildning. Hon är även en utbildad Zumbainstruktör. Kristina är med andra ord en tränare av högsta kaliber - och är känd för att sprida energi och välmående genom sina pass.

Till vardags leder Kristina grupper som egenföretagare under namnet happy&strong, på olika föreningar och företag - detta samtidigt som hon leder egna PT-grupper inom olika träningsvarianter - främst riktat till kvinnor.

Åker du på en träningsresa med Kristina kan du vara säker på att du kommer få inspiration, glädje, välmående och framför allt en ny vän! - kort sagt så garanteras en oförglömlig resa.

Kristina kallas även för Tina och kommer från Egypten, gift, är en folkbildare, farmaceut samt mamma till 4 fotbollskillar!

Reseinformation

I resans pris ingår: 
*Flyg (tur/retur) från Arlanda till Hurghada (20/11 - 27/11) med möjlighet att förlänga den första veckan med en vecka), *2 st incheckade bagage (23kg per person), *1 st handbagage (10kg per person), *Transfer tur/retur, *Boende i Deluxe rum på 5 stjärniga Bellagio Beach Resort & Spa med All inclusive, samt *Träningsprogram/workshops m.m.

Avresa 20/11
Pris per vuxen: 6.999:-
Pris per barn (2-13 år): 4.999:-
Pris per spädbarn (0-1 år): 800:-


Tillägg +1 vecka (endast flyg): +995:-

Endast flyg+bagage : 4.745:- (27/11 - 04/12)

För att anmäla dig till resan, fyller du i nedan formulär.
Inom 24 timmar efter anmälan, skickas det ut en inbetalningslänk för handpenningen (1.950:- /person). Denna måste betalas inom 24 timmar efter att den har mottagits.
Slutbetalning oss tillhanda senast 40 dagar före avresa.

Den första omgången 1 veckas flygstolar är redan slutsålda!, vi har nu laddat upp med ännu fler stolar.

 

Bellagio Beach Resort & Spa

Avstånd till strand: 0m
Transfertid: ca 20 minuter

 
 

Följ oss på sociala medier 
Klarna Visa MasterCard Trustly
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 
© Detur 2023